truitje manchester united Arsenal gooide op de een

truitje manchester united Arsenal gooide op de een of andere manier een 1-0-voorsprong weg en verloor met 2-1 van Chelsea in de eerste thuiswedstrijd van Mikel Arteta. De thuisploeg scoorde in de 13e minuut dankzij de kopbal van Pierre-Emerick Aubameyang uit een corner. Arsenal domineerde de vroege procedure en dwong Frank Lampard zelfs tot een vroege verandering, waardoor Emerson voor Jorginho werd uitgeschakeld en zijn formatie veranderde.

De Chelsea-baas had waarschijnlijk goedkope voetbaltenues niet verwacht dat Jorginho zo'n grote impact zou hebben op de wedstrijd. Eerder in de tweede helft kreeg de Italiaanse middenvelder een gele kaart. Toen, met nog iets meer dan 10 minuten te gaan, leek het erop dat hij van het veld zou